Info: Kimmo Sirainen - kimmo.sirainen@nrg.fi /
+358 50 4047 409

2020 Keräsimme huimat 69 900€ Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:n toimintaan!

Laine & Barkov Charity Golf järjestettiin historiansa toista kertaa lauantaina 26.9. Päivä alkoi porrastetulla lounaalla, rangeharjoittelulla ja kisailulla Aleksi Myllymäkeä vastaan. Aurinkoinen ”kesäpäivä” helli pelaajia, kun lämpötila ja olosuhteet nousivat heinäkuiselle tasolle.

Päivän golfkilpailun voittoon itsensä pelasivat Valtteri Lindroos ja Niko Ojala huimalla tuloksella 50 pistettä! Toiseksi sijoittuivat Tampereen Autokuljetuksen kolmosjoukkue, jossa pelasivat Henri Koort ja Sami Marklund. Kolmanneksi itsensä löivät Tapparan Aki Holma ja Tatu Rouvali.

Lisäksi kentällä oli liuta yhteistyökumppaniemme erikoiskisoja:

  • Väylän 4 NOCCOn lähimmäs lippua kahdella -kisassa jaettuun voittoon tuloksella 0,00m löivät Valtteri Kemiläinen ja Markku Kelloniemi
  • Väylän 7 Bayerncarin lähimmäs lippua -kilpailun voitti Antti Mäkinen tuloksella 1,17m
  • Väylän 15 Obsidon lähimmäs lippua -kilpailun vei nimiinsä Joni Jouhkimainen tuloksella 7,3m
  • Väylän 18 Tampereen Autokuljetuksen lähimmäs lippua -kisan voitti Juho Manninen tuloksella 0,91m

Lisää tuloksia GameBookin kisasivulta.

Päivä huipentui Ravintola Ziberiassa järjestettyyn iltatilaisuuteen, jossa jaettiin päivän palkinnot ja järjestettiin hyväntekeväisyyshuutokauppa Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:n hyväksi. Päivän lopulliseksi potiksi muodostui huimat 69 900€, joka lahjoitetaan Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:n toimintaan.

Haluamme kiittää kaikkia tapahtumaamme osallistuneita ja yhteistyökumppaneita siitä, että pääsitte paikalle, koska näinä vaikeina aikoina tapahtuman mahdollistama tuki on ensiarvoisen tärkeää. Kiitos myös Nokia River Golfille ja Juvenekselle hulppeista puitteista!