Info: Kimmo Sirainen - kimmo.sirainen@nrg.fi /
+358 50 4047 409

Laine & Barkov Charity Golf keräsi 66 400 euroa Tampereen Kehitysvammaisten tuki ry:n hyväksi!

Ensimmäistä kertaa järjestetty Laine & Barkov Charity Golf sai lauantaina aikaan paljon hymyä Nokia River Golfissa vierailleiden huulilla. Päivä alkoi aurinkoisessa säässä golfkentän harjoitusalueella järjestetyllä perhetapahtumalla, jossa niin vanhemmat kuin nuoremmatkin jääkiekkofanit pääsivät tapaamaan Lainetta, Barkovia sekä heidän kutsuvieraitaan mm. nimikirjoitusten ja yhteiskuvien merkeissä.

 

Päivän golfkilpailun vei nimiinsä JK-Tekniikan joukkue, jonka muodostivat Pekka Kesseli ja Jouni Tamski. Toiseksi sijoittuivat Hiustaloa edustaneet Jussi Mustalahti ja Viljami Keski-Jyrä. Kolmanneksi itsensä pelasi Tampereen Autokuljetuksen kaksikko Sami Marklund ja Kimmo Korpi. Koko kilpailun tulokset ovat nähtävissä tämän linkin takaa.

 

Päivä huipentui Ravintola Porossa järjestettyyn iltatilaisuuteen ja hyväntekeväisyyshuutokauppaan. Huutokauppa sujui erinomaisesti ja päivän hyväntekeväisyyspotti kohosikin sen myötä huikeasti aina 66 400 euroon asti.

 

Haluamme kiittää Nokia River Golfia, tapahtumaan osallistuneita yrityksiä sekä huutokauppaan osallistuneita upean tapahtuman luomisesta. Tervetuloa mukaan myös ensi kesänä!

 

Kuvia ja tunnelmia tapahtumasta luvassa lähipäivinä.